Overzicht

Deelnemer onder de aandacht: Miriam de Bont ‘Gôolse Klusster’

Mijn naam is Miriam de Bont. Sinds kort trotse eigenaar van ‘Gôolse Klusster’.

Als professioneel klusvrouw richt ik me vooral op de kleinere klussen in en rond huis, bedrijf, kantoor of school in Goirle en directe omgeving (Riel, Hilvarenbeek, Tilburg). Ik doe geen verbouwingen of grote renovaties. Qua doelgroepen richt ik me vooral op de wat oudere mensen, alleenstaanden of ‘druk bezette’ mensen die in hun vrijetijd liever iets anders doen dan de achterstallige klusjes wegwerken. Kijk voor meer informatie op mijn website www.goolseklusster.nl.

Daarnaast ben ik nog steeds actief als professional organizer. De mooiste klussen zouden daarom de volgende zijn:
Het begeleiden van mensen van een grote naar een kleinere woonruimte, waarbij dierbare spullen uitgezocht moeten worden. Samen de verhuizing voorbereiden en tot slot in de nieuwe woonruimte wat spullen ophangen/in orde maken om er een nieuw thuis van te maken.