Bestuur

Ondernemersvereniging Kennis van Zaken draait om inspirerende en actieve ondernemers uit Goirle en Riel. Enkele van deze ondernemers hebben plaats genomen in ons bestuur. Zij stellen zich graag aan je voor:

  Voorzitter: Joep Horevoorts

  Sinds december 2018 ben ik voorzitter van Kennis van Zaken. Ik vind samenwerken belangrijk, dit kan zijn tussen ondernemers, tussen ondernemers en overheid, onderwijs of andere partijen. Ik geloof daarin en wil graag vanuit mijn voorzitterschap bijdragen aan de verdere samenwerking tussen diverse partijen. Hierbij staat uiteraard het belang van de ondernemer voorop. Samen met de andere bestuursleden en werkgroepleden wil ik graag Kennis van Zaken verder uitbouwen tot een toekomstbestendige ondernemersclub. Heb je ideeën voor de club of wil je graag ook een actieve rol, neem dan zeker contact op met mij of een van de andere bestuursleden!

  Penningmeester: Pascal Oomen

  Mijn naam is Pascal Oomen, geboren en getogen in Alphen. Ik woon hier samen met mijn vriendin Tiga en onze tweeling Ise en Fenne. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank, afdeling bedrijven, heb ik ca. 15 jaar geleden de overstap gemaakt naar de accountancy. Hierin ben ik werkzaam geweest als assistent-accountant, teamleider en sinds een aantal jaren ben ik ook afgestudeerd en werkzaam als Register Belastingadviseur. Per 1 juni 2018 heb ik samen met Ingrid van de Maat Swaans registeraccountants in Tilburg overgenomen van Johan Swaans.

  Secretaris: Ingrid van Riel

  Vanaf september 2014 ben ik secretaris van Ondernemersvereniging de Kennismaker geweest. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze rol ook binnen Ondernemersvereniging Kennis van Zaken mag blijven invullen. Contact met ondernemers, het organiseren van allerlei zaken, die kunnen bijdragen tot een mooie groei van het ondernemerschap in Goirle/Riel en omstreken, mede verantwoordelijk zijn voor de interne organisatie van de ondernemersvereniging, zijn zomaar een aantal zaken die ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Mensen verbinden, zodat er mooie samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan is toch leuk om te doen of niet? Kennis delen is samen groeien! Het verbinden van ondernemerschap is dan ook mijn nummer 1 prioriteit, en is iets waar ik mezelf altijd hard voor zal blijven maken tijdens al onze activiteiten.

  Contactgegevens

  Kennis van Zaken
  Stedekestraat 8
  5051 RS Goirle
  KvK 69221677
  Bank NL86RABO0322685109
  E. info@kennisvanzaken.nu 
  Privacy Policy

  Commissies

  Binnen Kennis van Zaken hebben we ook een tweetal commissies die zorg dragen voor de uitvoering van het beleid van het bestuur.

  Commissie Activiteiten & Evenementen

  • Jolanda van der Meijden
  • Wouter Stok
  • Don van Gorp
  • Theo van der Heijden

  Commissie communicatie
  Vacature

  Contactgegevens

  Kennis van Zaken
  Stedekestraat 8
  5051 RS Goirle
  KvK 69221677
  Bank NL86RABO0322685109
  E. info@kennisvanzaken.nu 
  Privacy Policy

  Kennis van Zaken