Bestuur

Ondernemersvereniging Kennis van Zaken draait om inspirerende en actieve ondernemers uit Goirle en Riel. Enkele van deze ondernemers hebben plaats genomen in ons bestuur. Zij stellen zich graag aan je voor:

  Voorzitter: Johan Swaans

  Sinds 1 juli 2022 ben ik voorzitter van de ondernemersvereniging Kennis van Zaken. Ik werd door oud-voorzitter Joep Horevoorts gepolst voor zijn opvolging. Met plezier heb ik gevolg gegeven aan zijn verzoek. Een groot deel van mijn leven stond in het teken van adviseren en begeleiden van en delen van kennis met ondernemers. Ik deed dat met name als zelfstandig gevestigd accountant. Ook als (oud)wethouder economische zaken sprak ik veelvuldig met ondernemers. Het spreekt voor zich dat de doelstelling van onze vereniging mij erg aanspreekt. Graag wil ik deze doelstelling bestendigen.

   Ik ben inmiddels gepensioneerd????, maar nog steeds actief.

  Ik heb een lieve vriendin: Mariëtte, twee zonen, twee lieve schoondochters en vier kleinkinderen. Ik ben bourgondisch ingesteld en geniet van iedere dag: “carpe diem” zou mijn advies kunnen zijn.

  Penningmeester: Pascal Oomen

  Mijn naam is Pascal Oomen, geboren en getogen in Alphen. Ik woon hier samen met mijn vriendin Tiga en onze tweeling Ise en Fenne. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank, afdeling bedrijven, heb ik ca. 15 jaar geleden de overstap gemaakt naar de accountancy. Hierin ben ik werkzaam geweest als assistent-accountant, teamleider en sinds een aantal jaren ben ik ook afgestudeerd en werkzaam als Register Belastingadviseur. Per 1 juni 2018 heb ik samen met Ingrid van de Maat Swaans registeraccountants in Tilburg overgenomen van Johan Swaans.

  Secretaris: Joke van Ertrijk

  Mijn naam is Joke van Ertrijk, geboren en getogen in Breda. Sinds 1980 woon ik samen met mijn man Han in Goirle.

  Wij hebben 3 zonen, 3 schoondochters en inmiddels 2 kleinzonen en 1 kleindochter.

  Ik heb 11 jaar op een notariskantoor gewerkt, de laatste jaren als notarisklerk. Daarna 30 jaar bij de gemeente Goirle, sinds 1997 als secretaresse van burgemeester en wethouders. Inmiddels ben ik vanaf september 2023 met pensioen.

  Johan Swaans (oud-wethouder) heeft me, omdat er een vacature was benaderd met het verzoek of ik de nieuwe secretaris van Ondernemersvereniging Kennis van Zaken wilde worden.

  Nu ik weer wat meer vrije tijd heb wil ik me graag als vrijwilliger inzetten voor de Goirlese gemeenschap. Tevens vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

  Sinds afgelopen zomer beheer ik het secretariaat van Zonnebloem Goirle en nu dus ook met veel plezier het secretariaat van Ondernemersvereniging Kennis van Zaken.

   

  Lid bestuur en activiteitencommissie: Theo van der Heijden


  Contactgegevens

  Kennis van Zaken
  Kennedylaan 6
  5051 XG Goirle
  KvK 69221677
  Bank NL86RABO0322685109
  E. info@kennisvanzaken.nu 
  Privacy Policy

  Commissies

  Binnen Kennis van Zaken hebben we ook een tweetal commissies die zorg dragen voor de uitvoering van het beleid van het bestuur.

  Commissie Activiteiten & Evenementen

  • Jolanda van der Meijden
  • Wouter Stok
  • Don van Gorp
  • Theo van der Heijden

  Commissie communicatie
  Vacature

  Communicatie

  Kennis van Zaken

   KvK 69221677
  Bank NL86RABO0322685109
  E. info@kennisvanzaken.nu

  Privacy Policy

  Kennis van Zaken