Bestuur

Ondernemersvereniging Kennis van Zaken draait om inspirerende en actieve ondernemers uit Goirle en Riel. Enkele van deze ondernemers hebben plaats genomen in ons bestuur. Zij stellen zich graag aan je voor:

  Voorzitter: Johan Swaans

  Sinds 1 juli 2022 ben ik voorzitter van de ondernemersvereniging Kennis van Zaken. Ik werd door oud-voorzitter Joep Horevoorts gepolst voor zijn opvolging. Met plezier heb ik gevolg gegeven aan zijn verzoek. Een groot deel van mijn leven stond in het teken van adviseren en begeleiden van en delen van kennis met ondernemers. Ik deed dat met name als zelfstandig gevestigd accountant. Ook als (oud)wethouder economische zaken sprak ik veelvuldig met ondernemers. Het spreekt voor zich dat de doelstelling van onze vereniging mij erg aanspreekt. Graag wil ik deze doelstelling bestendigen.

   Ik ben inmiddels gepensioneerd????, maar nog steeds actief.

  Ik heb een lieve vriendin: Mariëtte, twee zonen, twee lieve schoondochters en vier kleinkinderen. Ik ben bourgondisch ingesteld en geniet van iedere dag: “carpe diem” zou mijn advies kunnen zijn.

  Penningmeester: Pascal Oomen

  Mijn naam is Pascal Oomen, geboren en getogen in Alphen. Ik woon hier samen met mijn vriendin Tiga en onze tweeling Ise en Fenne. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank, afdeling bedrijven, heb ik ca. 15 jaar geleden de overstap gemaakt naar de accountancy. Hierin ben ik werkzaam geweest als assistent-accountant, teamleider en sinds een aantal jaren ben ik ook afgestudeerd en werkzaam als Register Belastingadviseur. Per 1 juni 2018 heb ik samen met Ingrid van de Maat Swaans registeraccountants in Tilburg overgenomen van Johan Swaans.

  Secretaris: Ingrid van Riel

  Vanaf september 2014 ben ik secretaris van Ondernemersvereniging de Kennismaker geweest. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze rol ook binnen Ondernemersvereniging Kennis van Zaken mag blijven invullen. Contact met ondernemers, het organiseren van allerlei zaken, die kunnen bijdragen tot een mooie groei van het ondernemerschap in Goirle/Riel en omstreken, mede verantwoordelijk zijn voor de interne organisatie van de ondernemersvereniging, zijn zomaar een aantal zaken die ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Mensen verbinden, zodat er mooie samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan is toch leuk om te doen of niet? Kennis delen is samen groeien! Het verbinden van ondernemerschap is dan ook mijn nummer 1 prioriteit, en is iets waar ik mezelf altijd hard voor zal blijven maken tijdens al onze activiteiten.

  Contactgegevens

  Kennis van Zaken
  Stedekestraat 8
  5051 RS Goirle
  KvK 69221677
  Bank NL86RABO0322685109
  E. info@kennisvanzaken.nu 
  Privacy Policy

  Commissies

  Binnen Kennis van Zaken hebben we ook een tweetal commissies die zorg dragen voor de uitvoering van het beleid van het bestuur.

  Commissie Activiteiten & Evenementen

  • Jolanda van der Meijden
  • Wouter Stok
  • Don van Gorp
  • Theo van der Heijden

  Commissie communicatie
  Vacature

  Communicatie

  Kennis van Zaken

   KvK 69221677
  Bank NL86RABO0322685109
  E. info@kennisvanzaken.nu

  Privacy Policy

  Kennis van Zaken